jedno smo drugo prodali!

"Obuci haljinu, odavno nisi. Pusti muziku glasno, igraj i pjevaj... I, bez suza. Samoća je samo gost. Nazdravi, i kupi joj kartu u jednom pravcu."

01.04.2018.

Ko sam ja?

Ja sam neko ko se straha nauživao. Ja sam netko tako krhak, da godinama skupljam komadiće sebe i sastavljam i lijepim, nekad uspijem krhotine zalijepiti da to izgleda kao da nije slomljeno, ali ubrzo puknu. Ja sam neko nježan ko zna i umije nečiju drugu dušu da njeguje, da je čuva i hrani. Ali sam i lavica. A to niko ne spozna dok mi u bolnu ranu ne dirne. A ti si mi je ljubavi danas dodirnuo. Onog trenutka kada si to izgovorio, konopac je pukao. Ja sam netko kome ne možeš postaviti uslove, i od danas sam neko kome ne možeš i nemaš pravo da pričaš o iskrenoj ljubavi. Ja sam stranac u sopstvenoj koži.

01.04.2018.

trš

Elem, pokvarila se hiltonka za beton. Nema nikog drugu. Majstori ne mogu nastaviti. Potraga za drugim traje. Mi smo nervozni. On meni da postavi uslov, ili kao prije, ili nikako. Ok, rekoh. Ne moramo nikako. Zaboravlja jednu važnu stvar, ja nisam osoba kojoj se uslovi postavljaju. Ali zapamtit će, ne brinem ja.